Панталія

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем a-platon, 13 сен 2010.

1. a-platon

a-platon гость Временно заблокирован

вчора довго вирішували з колегою(Влад Аматор)
    куди рванути. Вибір пав на Панталію.
    швидко перегружаємось в машину та вперед.
    Приїхавши на місце був трохи розчарований:(
    з берега ніде кинути тільки з мостиків які по вихідним
    практично всі зайняті. Але підїхавши до будки сторожа
    побачив кілька човнів перше питання було чи дають
    ловити з човна? Відповідь "ТАК" зняло все розчарування.
    результат один окунь та кілька невнятних тичків.
    Тільки вдома я побачив, що віброхвост весь порізаний зубами щуки.
    по словам місцевих щука брала з ранку.
    Я неодмінно ще туди поїду.

З.Ы. човен-20грн
    рибалка-20грн(хижак)

Вложения:

• влад.JPG
      влад.JPG
      Размер файла:
      28,1 КБ
      Просмотров:
      680
    • пант1.JPG
      пант1.JPG
      Размер файла:
      21 КБ
      Просмотров:
      678
    • пант2.JPG
      пант2.JPG
      Размер файла:
      25,7 КБ
      Просмотров:
      658
    • пант3.JPG
      пант3.JPG
      Размер файла:
      31,1 КБ
      Просмотров:
      648
    • Нравится Нравится x 24

2. Горыныч

Горыныч гость Временно заблокирован

Добавлю карту

Вложения:

• Нравится Нравится x 12
  3. a-platon

a-platon гость Временно заблокирован

там де на карті стоїть "жовта кнопка"
    знаходиться будка сторожів

• Нравится Нравится x 8
  4. 77dima

77dima Рыболов

Симпатии:
    938
    20 вересня проїздом на Дубно заїхав з колегою на Панталію. З 7 ранку до 9 години плавали на плоскодонці взятій напрокат за 20 грн. Результат = 0. вирішили свої справи в Дубно і по дорозі додому знову на ставок. З 12 год. до 14 год. ловили з пірсів (сторож кудись відійшов - а весла зачинені, тому лодку вже не брали). Результат 1 щука біля 1кг. (в мого товариша) і один сход (біле копито релакс). Мені не пощастило - хоча перепробував усе що мав (лише з бубном не танцював). Активності хижака немає, вода ще не дуже холодна (зранку туман на ставком). Зі слів місцевих рибаків щука гарно ловиться в похмуру погоду.

• Нравится Нравится x 20
  5. Вадлімка

Вадлімка Рыболов

Симпатии:
    719
    Був в Панталії 20.11.10. Пишу з запізненям бо неяк не міг зареєструватися. Приїхав десь в 07.00, ще темно було но боявся шо не буде лодок. Але дивно но на ставку за день крім мене з другом ніхто не плавав:trolling:, всі кидали з берега. Взяли у сторожа лодку і в перед! Десь біля 8-ми перший удар, і риба на гачку, але на блесні був стандартний тройнік(тупий як пробка) і щуреня зішло прямо біля подсака. Я поміняв тройнік і добавив дойнік на карабін до "голови " блєсни.Проплавали десь до 10-ї , перши трофей щука десь 1кг. Взяла на двойну блєсну(Брязкалку). Після чього вирішили поснідать. Припливши до берега я побачив як у самої лодки два рази вискочила чука , куди зразу полетіла блєсна, два-три прокрута катушкою і Є. Трошки більша за попередню. Потім нам не вдалося побачити ні одного хвоста.Взагалі мені дуже подобається цей ставок,літом хочу поїхати на карпа,мужики казали шо брали по8-10кг.

Вложения:

• x_17fb465c.jpg
      x_17fb465c.jpg
      Размер файла:
      76,5 КБ
      Просмотров:
      714
    • x_a0b83354.jpg
      x_a0b83354.jpg
      Размер файла:
      58,4 КБ
      Просмотров:
      690
    • Нравится Нравится x 23
  6. Вадлімка

Вадлімка Рыболов

Симпатии:
    719
    Доречі рибаливши на Панталійському ставку я помітив, що щука активна не по всій водоймі, клює в основному починаючи від хатини сторожа і в сторону дороги(обвів на фотці червоним). Дотогож говорив з сторожом, він підтвердив мої здогадки, казав шо непонятно чого но вона облюбила цей край ставка і всьо. Такшо будете там то майте на увазі. Успіхів

Вложения:

• Нравится Нравится x 6
  7. B.B.B.

B.B.B. гость Временно заблокирован

- там гарний комиш і дерева особливо ближче до дороги. Можливо, тому!

• Нравится Нравится x 2
  8. Novoros

Novoros гость Временно заблокирован

Короткий звіт із запізненням. В неділю 19 червня були з кумом на рибалці на ставку в Панталії. Приїхали хвилин за 20-ть до четвертої ранку. Ще темно і штиль. При світлі «циганського сонця» відшукуємо вільні пірси. Розташувалися на східній стороні на широкому пірсі на двох, але хиткому. Прикормили універсальною магазинною прикормкою і закинули вудки. Глибина за два-три метри від пірсу більше 1,5 м. На велику рибу не розраховували, не ті снасті, хоч карасиків насмикати. Риба плещеться, бульбашки пускає і покльовує дрібненька плотвичка, підлящики і йоржики (10-20 гр., відпущені підростати). Зі світанком почав дужчати вітер. Близько 7-ї ранку клюнув підлящик 160 гр. і все. В секторі огляду, за час рибалки (до 12-ї дня), не було видно і не було чути, щоб хтось зловив щось варте уваги. Підходив сусід із запитаннями? бо стоїть 11 «супутників» і повний нуль! Спінінгіст поряд з нами півгодини полоскав блешні – нуль. Проходив мимо один із членів клубу, зайшов «полялякати» і розповів наступне: риби є вдосталь. Зариблюється двічі на рік, переважно короп. Ловиться виключно на горох (консервований або приготовлений), іноді на кукурудзу консервовану. Прикормка з обов’язковим додаванням гороху або кукурудзи. Минулого літа активний кльов розпочався тільки з 15 липня. Між іншим був виловлений сом 19 кг.
    Риболовля коштує 40 грн., обмежень по снастях немає, човен не дозволяється. Місць (пірсів) є вдосталь (тільки нумеровані просять не займати, то для членів клубу).
    Вітер змінювався з південного на західний, а потім на північний штормовий. Почав накрапати дощ і ми закінчили рибалку.

• Нравится Нравится x 18
  9. phantom

phantom гость Временно заблокирован

А це достовірна інформація, що човен не дозволяється - того року ми ловили хижака з човна !!!

• Нравится Нравится x 2
  10. Novoros

Novoros гость Временно заблокирован

На даний момент не дозволяють, охоронець казав і на воді не спостерігав жодного човна. Спінінгісти полоскали приманки з пірсів. Можливо на осінь, коли мирна риба менш активна, дозволять (але це тільки припущення).

• Нравится Нравится x 5